artwork

Açıkhava reklamları yarışmasına öğrenciler de katılabilecek

9 yıl önce

0

Yaratıcılığa açık, etkili ve yaygın bir mecra olan açıkhavada yapılan yaratıcı, etkili ve açıkhava mecrasının dilini doğru konuşan işleri ödüllendiren A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması’na yeni bir kategori eklendi; A Awards Junior.

A Awards Junior kategorisi, A Awards Açıkhava Reklamları Yarışması kapsamında üniversitelerin İletişim Fakülteleri’nde eğitim gören geleceğin iletişimcilerinin, sürekli gelişen açıkhava mecrasını etkili ve yaratıcı biçimde kullanmaları için düzenleniyor.

Üniversitelerin İletişim Fakültesi öğrencilerinden oluşturulacak ekipler; verilen brief doğrultusunda, açıkhava mecrasının kendine özgü dilini kullanarak tasarladıkları bir açıkhava kampanyası ile yarışmaya katılacaklar. A Awards Üniversite Medya Junior kategorisine katılacak ekiplerin isim listelerini 16 Ocak 2015 tarihine kadar www.junior.aawards.net  adresinde ilgili bölüme girmeleri gerekiyor.

İlk kez düzenlenen A Awards Junior 2015’in kategori sponsoru Üniversite Medya, marka sponsoru Yapı Kredi Play, jüri başkanı ise McCann Istanbul’dan Uğur Çakır oldu.

Ekipler verilen brief doğrultusunda Yapı Kredi Play için bir açıkhava kampanyası tasarlayarak yarışmaya katılacaklar.

Yarışmaya katılacak ekipler; Billboard/CLP/Duvar/Megalight/Megaboard /Banner/Araç giydirme gibi açıkhava reklam ünitelerinde uygulanacağı dikkate alınarak açıkhava mecrasının kriterlerine uygun tasarlanmış reklamlarla yarışmaya katılacaklar.

Çalışmalar,  reklamın yaratıcı fikri kadar, açıkhava mecrasının kendine özel diline uygun tasarım açısından değerlendirilecek. A Awards Üniversite Medya Junior kategorisine katılan çalışmalardan jüri tarafından ödüle layık görülen ilk üç ekip ödüllerini 25 Mayıs 2015’te Rahmi Koç Müzesi’nde yapılacak  A Awards ödül töreninde alacak.

 

 

 

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...