artwork

360 derecelik deneyimle Olimpiyat sporcuların hikayeleri

8 yıl önce

0

Yusra Mardini’nin hikayesinden esinlenerek yarattığı kampanyayla dikkat çeken Visa, şimdi de bu hikayeleri 360 derecelik bir deneyimle sunuyor.

Visa’nın Razorfish ve WebGL ortaklığıyla yarattığı “360-degrees of Acceptance”, 12 Olimpiyat sporcusunun “hikaye”lerinden oluşan interaktif bir mobil deneyim. Her hikaye 15 saniye uzunluğunda ve sporcuların öykülerini, videolarını ve fotoğraflarını içeren kısa vinyetlerden oluşuyor. Vinyetler kısa olduklarından pek fazla biyografik bilgi vermiyor sporcuların moral verici sözlerine güveniyorlar.

“Herkesin her yere kabul edilebilmesini kutlamak” reklam sloganıyla hem sporcuların farklılığına hem de Visa kartın geçerliliğine atıf yapılıyor. Ayrıca, “Snackable stories” (Sindirilebilen hikayeler) adını verdikleri bu hikayelerle de markanın “herkesi kabul etme konusunda güçlü bir duruş” sergilediği mesajını da vermek istiyorlar.

Visa’nın 360 derecelik deneyimi mobil cihazlar için tasarlandı. Bunun yanında yaratıcıları, insanların telefonlarını yatay tutmaktan hoşlanmadıklarını düşündükleri için bu deneyimi dikey olarak tasarladılar.

Visa, bu deneyimi interaktif kılmak için her hikayenin sonunda ziyaretçileri bu deneyimi paylaşmaya davet ediyor.

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...