artwork

“Cannes Lions: Cesur yeni dünya”

7 yıl önce

0

MediaLink kurucusu ve CEO’su Michael Kassan, bu seneki Cannes Lions Uluslararası Yaratıcılık Festivali‘ni değerlendirdi. Kassan, festivalin bu yılı için Aldous Huxley‘in ünlü kitabının da ismi olan “cesur yeni dünya” ibaresini kullandı. Kassan’ın reklamcılık dünyasının en prestijli festivali için görüşleri şu şekilde:

“Bu seneki Cannes, endüstrimizin gerçeklerini yansıtan bir pota oldu. Düzgün küratörlükle; yeni teknoloji, ekranlar ve cihazlar karşısında veri merkezli yaratıcılık ve hikaye anlatıcılığı ustalık sınıfı. Bunun, 21. yüzyılda kitleyi bir markaya bağlamak isteyen herkes tarafından artık öğrenilmesi gerekiyor.

Cannes Lions’tan değer çıkartamıyorsanız, yaklaşımınız düzgün değil demektir. Ve pusulanızı, dolayısıyla yolunuzu kaybederseniz. Çünkü Cannes, olduğundan çok daha farklı, bunun sebebi de endüstrimizin dönüşümün tam ortasında olması. Medya platformları, teknoloji şirketleri, danışmanlık şirketleri ve eğlence şirketleri gibi yeni oyuncular eski (ve yeni) tanıdık yerlerde ikamet ediyorlar. Her şey değişiyor ve yeni keşifler endüstrinin hayatına giriyor.

Geçen 10 yılda, etkinliklerin dönüşümüne şahit oldum. Cannes Lions (her zaman olduğu gibi) pazarlama dünyasında “what’s next’in” ölçüsü konumunda. Ve her zaman için de yeni gelenler de muhalefetle karşılaşır.

Cannes yaratıcılığın kutlanmasıdır. Bu asla değişmez.”

 

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...