Uğur Yücel sorularımızı yanıtladı

7 yıl önce

0

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan FİSKOBİRLİK Nuga kampanyasının yönetmenliğini ve dış seslendirmesini yapan ünlü oyuncu Uğur Yücel'e proje hakkında merak ettiklerimizi sorduk. Şu an İçerde dizisinde yer alan aktör yoğun programına rağmen sorularımızı yanıtladı.

FİSKOBİRLİK ile bir araya gelme süreciniz nasıl oluştu? Sizi bu reklam filmini yönetmeye iten neydi?

Uğur Yücel Bana yıllardır teklif gelir ama bir türlü denk gelmezdi reklam çekmek. Bu sefer Senkron Film teklifi getirdi. Kabul ettik. Tüm detaylar da yolunda gitti. Can Yücel’le birlikte yapmaya karar verdik, çektik. Başka teklifler de geliyor. Can Yücel ve Uğraş Güneş ile birlikte iş üretiyoruz. Diğer işlere de bakacağız.

Reklam kampanyası için size iletilen belirli bir tema var mıydı? Reklam nasıl bir tüketici kitlesini hedefliyor?

U.Y. Kitlesi belli. Menemen soğanlı mı soğansız mı gibi sosyal medyada kakaolu fındık krema kavgacıları da var. O marka mı bu marka mı diye. Üstelik bunu yapanlar okur yazar akıl verir takımından. Market raflarından bakkala kadar yaygın bu ürünler. İyi hallisinden orta hallisine geniş bir kitlesi var. Fiskobirlik Nuga’nın hedefi tabii ki bunların arasından kendi yüzünü göstermekti. Reklam filmi yayına girince, gelen sonuçlar yüzlerini güldürmüş.

Marka ile yürüttüğünüz iş birliğiniz devam edecek mi? Proje için başka çalışmalar var mı?

U.Y. Fiskobirlik ve yapım ekibi sıcak, samimi insanlar. Bizim işten de memnun kaldılar. Devamı gelecek. Yeni kampanyalar tabii ki yapılacak.

 

Senin için
Tümünü göster
Netflix Türkiye’ye karşı ayaklanma

Aynı yüzler, aynı hikayeler, aynı kalemler…...