artwork

Letz yeni sürümünü yayınladı

7 yıl önce

0

Simge İçen ve İdil Mayzel tarafından kurulan ve Nisan ayında BIC Angels’tan 1 milyon TL değerleme üzerinden yatırım alarak BIC 101 programına katılan Letz, beta sürecini geride bıraktı. Bir süredir yeni özellikleri üzerine çalışan uygulama yeni sürümünü sosyal medya üzerinden duyurdu.

Tasarımını tamamen yenileyen ve yeni özellikler ekleyen Letz’de artık daha rahat bir şekilde insanlara ulaşarak istenilen aktivite gerçekleştirilebiliyor.

Yeni sürümle beraber, canınız bir şeyler yapmak istediğinde Letz’e girerek takip ettiğiniz insanların aktivitelerini görebilir ve dilediklerinize katılabilirsiniz ya da kendi aktivitenizi oluşturarak ister takipçilerinizle paylaşabilir, ister karşılıklı takipleştiğiniz insanlara özel olarak gönderebilirsiniz. Sizinle aynı aktivitelere katılan insanları Letz’in detay ekranından görebilir ve istediklerinizi takip ederek çevrenizi genişletebilirsiniz. Böylelikle, sizinle aynı ilgi alanına sahip insanlara da ulaşabilirsiniz.

Letz attıktan sonra gelen detay ekranında, gönderdiğiniz kişilerle aktivite üzerine sohbet edebilir ve buluşmanızın detaylarını çok basit bir şekilde netleştirebilirsiniz. Böylelikle, kiminle ne planlamıştık derdinden de kurtulacaksınız ve aktivite özelinde birbirinizle kolayca haberleşeceksiniz. Aktiviteler tamamlandıktan sonra kaybolacakları için de, diğer platformlardaki gibi zorlanmadan programınızı tamamlayabileceksiniz.

Betadan 1500 kişiyle çıkan Letz, yeni özellikleriyle beraber hızlı bir büyüme yakalamayı hedefliyor.

 

 

Senin için
Tümünü göster
Bosch Siemens ve Profilo markaları yeni iletişim ajansını seçti

Markalar iletişim çalışmalarını Contactplus’a emanet etti...

Anadolu Efes’ten “Bir Kitap Da Sen Getir” Kampanyası

2024 yılının “Bir Kitap da Sen Getir” karşılaşması, Anadolu Efes’in...