Haftanın çılgın hayranı: Rebecca Jimenez (Cheetos)

7 yıl önce

0

"Campaign US'in haftalık yazı dizisi bir markanın en büyük hayranlarının hayatına ışık tutuyor."

İlk Cheetos'unu 4 yaşındayken yiyen 25 yaşındaki Rebecca Jimenez "Bu ilk tattığında yaşanan bir aşktı" diyor.

İsim: Rebecca Jimenez

Hayranlık: Cheetos

Yaş: 25

Yer: Ventura, California

Rebecca Jimenez herhangi bir Cheestos'u değil, üzerine litrelerce su içme ihtiyacı yaratan acılı olanları tercih ediyor. Rebecca'nın hayranlığı daha 4 yaşınayken kardeşi Isaac'ın bir paket Cheetos açmasıyla başlamış. Kardeşine bu turuncu cipslerden denemek istediğini söylemiş ve acıdan yansa bile yemeye devam etmiş.

"İlk Cheetos'umu yedikten sonra su için koştum" diyerek anısından bahseden Rebecca yine de vazgeçmemiş. Bir elinde suyuyla Isaac'ın bütün cipslerini yemiş ve sonrasında her gün cips yemeye başlamış. 

İşte hikayesi:

Neden Cheetos'u seviyorsun?

O benim hayatım! Acılı Cheetos'un beni nasıl susattığını hatırlıyorum. Bu bir şeyi ilk tattığımda yaşadığım aşktı. İşte geçirdiğin uzun bir günden sonra eve gelip biranızı açıp rahatlama isteğini biliyorsunuzdur. Bu durum bende bir paket cips açmaya karşılık geliyor. Bir paketi bitirdiğimde saf bir haz duyuyorum! Markayı düşündüğümde kendimi düşünüyorum!

Cheetos için olan sevgini her gün nasıl gösteriyorsun?

Her gün bir paket yemezsem sonrasında Hot Cheetos, Hot Fries, Hot Puffs, Extreme Hot Cheetos, Flaming Hot Fritos ya da Hot Funyuns… Ne olursa olsun daha çok yiyorum. İlk mail adresim bile "cheetogirl805@xxx.com" şeklindeydi. Bu arada hala bu adrese sahibim.

Koleksiyonunda en sevdiğin parça ne?

2016 yılında kendime aldığım ve bir kadın elinin Acılı Cheetos tuttuğu tişörtüm. Üzerinde "Cheeto Fingers Por Vida" yani "Sonsuza Kadar Cheetos Parmakları" yazıyor. Diğer favorim ise erkek arkadaşımın Noel hediyesi olan Chester Cheetah pijamalarım. 

Marka için yaptığın en çılgınca şey neydi?

Sekiz yıl boyunca öğle yemeği param hakkında anneme yalan söyledim. Annem yemek için bana 1.25 dolar verirdi ve ben bununla yemek yemezdim. Onun yerine bu parayla her gün dondurma satan yerden Cheetos alıyordum. Durum böyle olunca dondurmacı adam her gün ne sipariş edeceğimi biliyordu. Annem bunu asla öğrenemedi.

Acılı Cheetos'u kaç farklı şekilde yiyorsun?

Bazen normal, paketteki halleriyle tüketiyorum. Çoğu zaman ise limon, Tapatío, chamoy, domates sosu ve bir miktar soya sosuyla tüketiyorum ama limon her zaman oluyor. Bazı günler kendimi kandırmak istediğimdeyse salatalık kesip paketin içerisine atıyorum. Buna "heyecanlandıran paket" diyorum.

Markanın senin için yaptığı en hoş şey neydi?

Markanın benim için yaptığı en hoş şey sahip olduğum tüm güzel anılar sanırım. Dördüncü sınıftayken nasıl mektup gönderileceğini öğrenmiştik. Mektubu göndermek için bir adres seçmemiz gerekiyordu ve ben Frito Lay Company'yi seçtim. Hiçbir zaman onlardan cevap alamadım ama aynı zamanda okulun da son haftasıydı. 

Markayla ilgili bir şeyi değiştirsen bu ne olurdu?

Fiyatları değiştirirdim! Tüm fiyatları 90'lı yılların başındaki haline getirirdim. 2 dolara cipsi alıyorum ve yarısı havayla dolu oluyor. Üzerinde benim ismim olan bir paket bulmak isterim.
Aynı zamanda Florida'dayken hiçbir yerde Hot Cheetos bulamıyordum. Eğer orada cips bulabilseydim Florida deneyimim daha iyi olacaktı. 

Cheestos'a olan sadakatini yıkacak şey ne olur?

Eğer hamile kalırsam yavaşlamayı denemek zorundayım. Çünkü öyle bir durumda midemin acıyla baş edebileceğini sanmıyorum. 

Sevdiğin diğer markalar hangileri?

Nestle, Coca-Cola, Kellogg ve Modelo.

Senin için
Tümünü göster
Canva, grafik tasarım yazılımı platformu satın aldı

Canva, grafik tasarım yazılımı platformu Affinity’yi satın aldı...