artwork

Discovery Networks kanalları Türkiye’de

12 yıl önce

0

Discovery Networks Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (CEEMEA) 2012 programını İstanbul’da dün gece düzenlenen bir VIP etkinliğiyle tanıttı.

Discovery Channel’in hit turbo şovu Tamirat Tadilat programının starları Mike Brewer ve Edd China etkinlikte Discovery Channel Türkiye’ye 2012’de gelecek büyük şovların duyurusunu yaptılar.

Discovery Networks aynı zamanda Sales House’u Türkiye’deki yeni reklam satış temsilcisi olarak seçtiğini de duyurdu. Sales House Mart ayından itibaren Discovery Channel’ın reklam ve sponsorluk satışlarından sorumlu olacak.

Sales House’un reklam satış temsilcisi olarak belirlenmesi Discovery Networks’ün Türkiye’de Discovery Channel, Animal Planet ve Discovery Science yayınlarının dağıtımını büyük ölçüde artırma kararının ardından geldi. Üç kanal Digiturk, Teledünya ve DSmart üzerinden yayın yaparak bugüne kadar görülen en geniş izleyici kitlesi tarafından izlenebilecek ve bu sayede Discovery resmi olarak Türkiye’nin en büyük “gerçeğe dayalı eğlence” yayıncısı olacak.
Discovery Networks ayrıca Discovery Channel’ın bundan böyle Türkiye saatine göre programlanacağını duyurarak yeni ve geliştirilmiş 16:9 geniş ekran formatıyla Türk hayranlarına daha üstün hizmet vererek kanaldan daha fazla keyif almalarını sağlamayı amaçladıklarını bildirdi.

Discovery Channel’ın etkinlikte duyurusunu yaptığı Bu Pazartesi Kaçmaz primetime kuşağında, kanalın en büyük ve en popüler şovlarından Altın Peşinde: Alaska, Bataklık Keresticileri ve Kılıçbalığı gibi ABD’de hit olan programlar bulunuyor. Discovery Channel güncel belgesellerin kanalı olmaya devam ederek Concordia Faciası ilgili programın yanısıra Mart ayında başlayacak olan Japonya’daki deprem ve tsunami sonrasındaki yeniden inşa çabalarını inceleyen özel bir diziye de ev sahipliği yapacak.

2012 yazı Discovery Channel’da spor yayınları açısından önemli bir dönem olacak. Popüler program Zor Balıkçılık, Irmak Canavarları’nın yeni sezonu ve Robson Green ile Zor Balıkçılık programları ile Discovery Channel hayranlarını ekran başına çekmeye devam edecek. Son olarak Discovery Channel 2012’yi starlarla dolu Merak ve Dünyanın İcadı gibi birçok diziyle tamamlayacak.