artwork

Domestos mikropları Nişantaşı’nda görüldü

9 yıl önce

3

Domestos, son yıllarda kullanımına dünya genelinde daha sık tanık olduğumuz “artırılmış gerçeklik” uygulamalarından birini gerçekleştirdi.

City’s Nişantaşı önündeki otobüs durağı, bir artırılmış gerçeklik uygulamasıyla “Domestos Hijyen Durağı”na dönüştürüldü. Durağın yan cephesindeki alışılagelmiş reklam alanına özel bir ekran yerleştirildi ve bu ekrandan sokağın geri kalanının da görülmesi sağlandı. Böylece durakta bekleyenler ya da yoldan geçenler reklam alanının boş olduğu ve arkasının görüldüğü izlenimine kapıldılar. Bir süre sonra sokakta Domestos mikroplarının durağa doğru yürüdüğü görülmeye başladı ve mikroplar  durağı ele geçirmek üzereyken imdada Domestos yetişti. Uygulamada mikroplar dışında da görsel sürprizler yapıldı.

Domestos’un mikrop karakterlerini kullanan arttırılmış gerçeklik projesi “Domestos Hijyen Durağı”, 1 – 14 Nisan tarihleri arasında City’s Nişantaşı önündeki otobüs durağında sergilendi.

Domestos için Mindshare ve Publicom tarafından hayata geçirilen uygulama, önümüzdeki dönemdeki yeni mecra kullanımları için de bir örnek oluşturuyor.

 

Senin için
Tümünü göster
Castrol ilerlemenin olduğu her yerde

Dünyanın önde gelen madeni yağ üreticisi Castrol, yenilenen marka kimliğinin...